Usluge

Usluge - Ns Stil Enterijeri

Nudimo gipsarske usluge u koje spadaju spušteni plafoni, pregradni zidovi, oblaganje zidova takozvano suvo malterisanje, obradu špaletni, izradu različitih polica i kaskada, lepljenje gipsane ornamentike, adaptacija potkrovlja i postavlanje led rasvete. U ponudi imamo i molerske usluge u koje spadaju skidanje stare boje i tapeta, nanošenje odgovarajuće podloge, gletovanje i krečenje (disperzija, poludisperzija i akril boja) vršimo ugradnju aluminijumskih lajsni, bandažiranje pukotina na zidu ili plafonu, dekoraciju zidova, lepljenje tapeta, armiranje starih zidova pomoću lepka i mrežice, nanošenje demit fasade i još mnogo toga.

Spušteni plafoni

Spušteni plafoni se najviše koriste kao dekorativni element i ukras u prostoriji. Često se upotrebljavaju i kada je površina postojećeg plafona kriva ili oštećena ili kada je plafon jako visok. Dodavanjem mineralne vune dobijamo odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju. Gipsane ploče nude veliku mogućnost oblikovanja i bukvalno nema ograničenja u željama, sve je izvodljivo. U zavisnosti od želja i prostora koji vaš objekat nudi moguća je izrada različitih elemenata kao što su kaskade ili lukovi sa ugrađenom led rastevom. U dečijim sobama se najviše koristi spušteni plafon zvezdano nebo koje daje sobi poseban efekat a vaša deca ce uživati u njemu.

Pregradni zidovi i adaptacija potkrovlja

Pregradni zivodi spadaju u najčešće gipsarske radove jer nude brzu i čistu gradnju. Šuplji prostor pregrade služi za postavljanje svih vrsta instalacija i izolacija. Pregradni zidovi mogu biti sa jednostranom ili dvostranom potkonstrukcijom od drveta ili metala, a oblažu se sa po jednom ili sa po dve gips ploče. Gipsane ploče su idealno rešenje za adaptaciju potkrovlja jer nisu zapaljive, sa mineralnom vunom zimi štite od hladnoće a leti od vrućine. U prostor se ne unosi nikakva vlaga niti prašina. Lako se montiraju i objekat je brzo useljiv.

Obloga zidova suvo malterisanje

Suvo malterisanje predstavlja lepljenje gipsanih ploča direktno na zidove i na taj način se izbegava klasično malterisanje. Takođe obloga zidova može da ide i na metalnu podkonstrukciju sa mineralno vunom sa kojom ujedno dobijamo zvučnu i toplotnu izolaciju. Oblaganje zidova ovim postupkom skraćuje vreme izvođenja radova a ujedno dobijamo maksimalno ravnu površinu spremnu za dalje radove.

Izrada polica i LED rasveta

Izrada polica od gipsa može imati različite primene. Jedna od najzastupljenijih i estetski najdopadljivih jeste polica za TV. Zatim izrada raznih dekorativnih polica sa skrivenom rasvetom, police za knjige i ukrase. Koriste se i za sakrivanje instalacija npr. radijatorskih cevi. NS Stil Enterijeri nude uslugu ugradnje, ocrtavanja i bušenja rupa za LED rasvetu. Postavljamo indirekno svetlo u skrivaču zida ili u kaskadi na plafonu koje je vrlo popularno prilikom uređenja enterijera.

Molerski radovi

Vršimo usluge: skidanje stare boje i tapeta, nanošenje odgovarajuće podloge, gletovanje i krečenje (disperzija, poludisperzija i akril boja) vršimo ugradnju aluminijumskih lajsni, bandažiranje pukotina na zidu ili plafonu, dekoraciju zidova, lepljenje tapeta, armiranje starih zidova pomoću lepka i mrežice, nanošenje demit fasade i još mnogo toga. Učinite vaš dom toplim i prijatnim za život vaših ukućana tako što če te osvežiti zidove sa novim tonovima a ujedno sa novom demit fasadom istaći svoju kuću u komšiluku.

Isoltherm - Termo izolacija iznutra

Isoltherm je švajcarski proizvod koji omogućava termoizolaciju prostora iznutra. Sa ovim materijalom vam nije potrebna upotreba stiropora. Radi se o mineralizovanoj glet masi, koja ima termoizolacioni efekat sloja debljine od 1mm jednako debljini stiropora od 8 cm. Zid obložen Isolthermom propušta vlagu van prostorije i onemogućava stvaranje kondenzacije na samom zidu iznutra. Pozovite za više informacija ili posetite sajt Isoltherma na adresi www.termoenterijer.rs.


+381 62 / 277 - 446
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.